Σχετικά με μας

 

 

Τα κεριά FAOS είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία παρασκευάζει αρωματικά κεριά εξαιρετικής ποιότητας σε γυάλινο ποτήρι με προσιτές τιμές και συνεργάζεται με ελληνικές εταιρείες για την προμήθεια των πρώτων υλών.

 

 

Λίγο φως παραπάνω στα υλικά των αρωματικών κεριών FAOS θα αποκαλύψει ότι έχουν επιλεχθεί πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν οι καλύτεροι παρασκευαστές κεριών στον κόσμο και σας επιτρέπουν να αναπνεύσετε ελεύθερα το άρωμα που αναδύουν, είτε πρόκειται για κερί φτιαγμένο από σόγια, είτε για κερί φτιαγμένο από παραφίνη, είτε από μίξη αυτών.

Μέσα από ένα αρωματικό κερί υπάρχει η δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρησή σας με την εκτύπωση του λογότυπού σας, να πείτε ευχαριστώ για την παρουσία των αγαπημένων στο γάμο σας ή στη βάπτιση του παιδιού σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας και να περάσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

              

Η επιχείρηση είναι σταθερά προσανατολισμένη στην διατήρηση της ποιότητας, στην ανάπτυξη μέσα από την υλοποίηση νέων ιδεών και την συνέπεια απέναντι σε αυτούς που την εμπιστεύονται.

© 2018 Κεριά FAOS | All Rights Reserved.

Κατασκευή Iστοσελίδων HellasSites